info@voorzorgthuis.nl
T 06-54757645 / 06-46165676
  twitter.com/VoorZorgThuis

Vergoeding en tarievenVoorZorgThuis levert ook begeleiding vanuit de WMO als zorg in natura (ZIN). Wij hebben met de gemeente een raamovereenkomst gesloten voor de levering van diensten in de Regio Gemeente Nijmegen; bestaande uit de gemeente Nijmegen, Ubbergen, Berg en Dal, Heumen, Wychen, Beuningen, Druten, Millingen aan de Rijn, Mook en Middelaar. 

U kunt ook als particulier begeleiding en ondersteuning inkopen.

Basis tarieven Particulier
 
Persoonlijke begeleiding en persoonlijke verzorging €23,00  
Nachtdiensten (slaap; 2 x opstaan) €20,80  
Nachtdiensten (waak; geen verpleegkundige handelingen) €27,00  


Speciale tarieven: voor de zaterdag rekenen wij 10% extra en voor de zon- en feestdagen rekenen wij 15% extra op het Basis tarief.

Als u geen indicatie vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning WMO heeft, dan zijn wij verplicht 21% BTW in rekening te brengen.

Reiskosten in overleg, afhankelijk van reisafstand en het aantal uren.

Wij maken met u afspraken die op papier worden vastgelegd over de gewenste ondersteuning en de kosten die hieraan verbonden zijn. U verbindt zich niet aan langlopende verplichtingen. U kunt op elk moment stoppen, als u dat wilt.
Wij declareren tweewekelijks de gemaakte kosten.

Contact
U kunt VoorZorgThuis telefonisch bereiken op nr. 06 54 75 76 45 (Marlies) of 06 46 16 56 76 (Maryl). Of u kunt mailen naar: info@voorzorgthuis.nl

Boek "Ik heb dementie" zorgt voor meer begrip
Vijftig mensen met dementie werkten mee aan een bijzonder boek. Het boek is bedoeld om mensen met dementie een hart onder de riem te steken. Maar ook om een beter beeld te schetsen van wat het betekent voor mensen (en hun naasten) om dementie te hebben.
http://nieuws.radboudumc.nl/boek-ik-heb-dementie-zorgt-voor-meer-begrip/
VoorZorgThuis levert ook ondersteuning WMO, ZIN (Zorg In Natura)
Ook voor 2017 hebben wij met de gemeente een raamovereenkomst gesloten voor de levering van diensten in de Regio Gemeente Nijmegen; bestaande uit de gemeente Nijmegen, Ubbergen, Wychen, Beuningen, Druten, Berg en Dal, Heumen, Millingen aan de Rijn, Mook en Middelaar. Dit betekent dat diensten ook vergoed kunnen worden vanuit de WMO.