info@voorzorgthuis.nl
T 06-54757645 / 06-46165676
  twitter.com/VoorZorgThuis

Over VoorZorgThuis

VoorZorgThuis is een initiatief van Maryl en Marlies.
Wij werken samen met een aantal deskundige collega's uit ons eigen netwerk.
Het merendeel van de medewerkers is HBO geschoold. Alle collega's hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).Maryl Cremers                                  Marlies van Kerkhof                        
     

Over Maryl
Ik ben Maryl Cremers, getrouwd en moeder van een dochter en twee zonen.
Als fysiotherapeut werk ik al jaren in de gezondheidszorg. In mijn beroep zie ik de senioren pas als ze problemen hebben. Het zou veel beter zijn om te voorkomen dat mensen vallen en iets breken. De kans op dit soort ongevallen neemt enorm af als mensen zelf actief kunnen blijven. Hierbij hebben ze soms wat hulp nodig.


Over Marlies
Ik ben Marlies van Kerkhof, samenwonend en moeder van twee kinderen. Vanaf mijn 20ste ben ik werkzaam in het onderwijs.
Vanuit mijn eigen situatie met een moeder die tot haar 95 jaar zelfstandig heeft gewoond zie ik hoe wonen/welzijn/zorg anders zou kunnen zodat haar zelfstandigheid zoveel mogelijk behouden blijft. Deze ideeën wil ik graag concreet vormgeven binnen VoorZorgThuis. Oost ontmoet Oost zondagmiddag 18 maart
Zondagmiddag 18 maart van 13.30 tot 17.00u
Canisius College "Mater Dei", Berg en Dalseweg 207

Oost ontmoet OOst is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door het wijkcomite Oost. 
Dit jaar ligt het onderwerp in het verlengde van Nijmegen als Groenste Hoofdstad van de EU, namelijk Luchtkwaliteit, Groen en Gezond in Oost.
Wij staan er ook!


VoorZorgThuis levert ook ondersteuning WMO, ZIN (Zorg In Natura)
Ook weer voor 2018 t/m 2021 hebben wij met de gemeente een raamovereenkomst gesloten voor de levering van diensten in de Regio Gemeente Nijmegen; bestaande uit de gemeente Nijmegen, Ubbergen, Wychen, Beuningen, Druten, Berg en Dal, Heumen, Millingen aan de Rijn, Mook en Middelaar. Dit betekent dat diensten ook vergoed kunnen worden vanuit de WMO.